En helt vanlig dag, i mitt absurt vanliga liv

Dagen började på samma sätt som alla andra dagar brukar göra, med Lars Winnerbäck sjungandes

          Stockholm nolltvå maj med vackert väder.

Det vill säga min eminenta alarmsignal, Faller ljudandes från mobilen, som så många andra dagar så stod den idag på 07.00

Efter att ha legat kvar lite för länge i sängen, tillrett/bränt gröt, slevat i mig den och tagit på mig träningskläder så finner jag mig själv sittandes i en minibuss på väg mot Ockelbo för lite OL-Teknik träning i form av Keps-OL.

Springa upp och ner och fram och tillbaks i någon av skogarna i Ockelbo blir sedan min sysselsättning den närmaste timmen.

Efter hemresan så var det väckning av Simon och dusch som gällde för hela slanten. Sen var det cykling tillsammans med Jakob ner till skolan för mat, och vem som skjutsade vem, det är väldigt, väldigt abstrakt.

Skolschemat idag bjöd på en svenska lektion (eller svensk lektion som våran lärare idag påpekade av någon anledning att det egentligen heter) där vi (om man hård drar det) inte gjorde ett dugg, och en kemi lektion där jag försökte göra ett flashit PowerPoint föredrag om Målarfärg, lyckades jag?  njae det gjorde jag nog inte, med fina uttalanden som:

          ööhhh ja, vad heter det nu igen öhhh…. tystnad… ja, kristaller!

Så imponerade jag nog föga på min kemi lärare.

Efter den nervdallrande kemi lektionen så var min skoldag till ända och jag trampade hemåt, bara för att komma på att jag inte hade någon nyckel till lägenheten. Då bar det av mot skolan igen och jag lyckades låna Simons nyckel i utbyte mot att jag skulle åka och handla, sagt och gjort, tio minuter senare var jag på coop och införskaffade mig dom förnödenheterna jag behöver för att överleva, som till exempel pepparkakor som föresten reas ut till ett otroligt fördelaktigt pris vid den här årstiden.

Efter en timmes runt surfande på det globala spindelnätet, så var det dags för dagens andra pass, ett distans pass i Norrsätra skogen också kallad ”Hygget”, med Albin Ridderman Oscar Fågel och Jeppe Lysell. Passet bjöd bland annat på, 1.10 löpning på ett hygge i gassande sol och en hel del mer avklätt en väntat.

Direkt efter passet så ägnade jag mig åt vatten klunkning i enorma mängder.Sedan lagade jag en fin middag till Simon och mig i form av blodpudding med sallad.

Nu sitter jag här halv nio framför min dator och hör det dova ljudet av skotsk folkmusik från vardagsrummet. Resten av kvällen på denna absurt vanliga dag kommer jag nog att tillägna i mitt rum lyssnandes på Lars Winnerbäcks nya låt Strimmor på repeat.

 

2 reaktioner på ”En helt vanlig dag, i mitt absurt vanliga liv

  1. en alldeles delikat vanlig dag, min bäste herre. Men säg mig, var det inte en förpillat förtjusande dag idag idag idag?

  2. Hej kära kusin!
    Jag är till min stora bedrövelse tvungen att påpeka att det stavas svensklektion och inte svensk lektion. Det här med särskrivning bör du nog ta en funderare på. I övrigt tycker jag att du skriver mycket bra och det är kul att du börjat blogga! Förstätt så!

    //Hamlet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *