En hetsig onsdag i korthet

Dagen började med styrka klockan 07.45, till träningsverken i benen kunde jag addera träningsverk i rygg och mage. Som sagt så skulle jag göra skidåkningscomeback igår. Skidtävlingen var verkligen en tripp down the memorylane. Smärtan i lungorna efter ett lopp i kylan, de blodsprängda ögonen, jag hade glömt bort hur fantastiskt det kan vara att tävla i skidor. Tyvärr så blev det inte riktigt som jag skrev i förra inlägget, då jag gick ut på sistasträckan i ett ingenmansland och blev utan en rafflande spurtduell. Som tur var så stod i alla fall mina sympatiska lagkamrater Simon och Oscar och skrek ”Det blir hundra meter, det blir kiilometer”. Resultat från skidtävlingen finns här.

Direkt efter skidtävlingen så bar det av mot Jernvallen för en Hockey-bockey match, seger 11-6. Först vid halv tolv var jag hemma, hann få några välbehövliga timmar innan matteprovet 8.00 idag. Hur det gick? Jo det gick som det gick och det blev som det blev.

En reaktion på ”En hetsig onsdag i korthet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *