En lång väg tillbaka

Jag är hemkommen från Timrå och norrlandsmästerskapen, en rolig helg med undantag från 10-jobbiga minuter från medeldistansen. Att orientera bra på tävling i tävlingsfart är någontin som jag inte har tränat på väldigt länge. Att det är en färskvara att klara av det och någonting som aldrig kommer att komma gratis fick jag lära mig den tunga vägen. Ja, ni kan titta på kartklippet här till höger. En bom av storleken gigantisk. Jag bjuder på den, skratta gått åt den, för jag tänkte inte bjuda på några fler humoristiskt stora bommar.

Det är ett tufft jobb att tekniskt ta mig tillbaka till där jag en gång var. Ett jobb jag gärna gör, för jag älskar den träningen som krävs för att ta mig dit. Det är en lång väg till den tekniska formen jag hade förra hösten, men jag ska dit. För att sedan bli ännu bättre.

Jag tog ett klart steg i rätt riktning på dagens långdistans, där jag inte orienterade bra, men okej. Kunde i alla fall lämna Timrå med 2-guld och med många lärdomar rikare.

Kartor från helgen hittas här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *