En parasit? lever inom mig

Har låtit scannern gå varm idag, det var ett tag sedan jag gjorde det jag gör bäst. Det vill säga scannar, quickroutar och analyserar. Jag lät orienteringsnörden inom mig gå lös, den lever som en parasit i en kropp som inte håller.

Har fått tillbaka glädjen i orienteringen, det var roligt på Kapa, samt igår på Flästaheden. Vilket har resulterat i att kartpärmen återigen är on fire.

Jag tror det lätt blir så att orienteringsträningen går av ren slentrian, man sticker ut på sin bana utan att veta varför, kommer hem kanske scannar kanske quickroutar, men analyserar det gör man inte. Vad har man då lärt sig av träningen? Inte mycket. Jag har tack vare orienteringsnörden inom mig sällan orienterat av ren slentrian, jag älskar sporten och försöker lära mig något nytt varje pass. Men, att bara kunna jogga tog ett tag ol-motivationen från mig. För om jag ska vara ärlig så är att orientera utan att någon gång kunna ge allt i löpningen inte the real deal. Orienteringsnörden inom mig kunde inte hålla sig lugn länge. Nu vill den ha det den kan få. Det blir nog ett pass imorgon, troligtvis i Hertsjö kan inte hålla mig borta från den kartan.

Jag tror ni vet med vilket addjektiv jag kommer beskriva morgondagens träning med. En ledtråd är att jag och Albin ”kungen” Ridefelt, hävdar oss vara grundare till ordet. Eller kanske inte grundare, men det är vi som har fått fart på användningen av det i orienteringssammanhang. Tävling, först att kommentera med ordet vinner.

4 reaktioner på ”En parasit? lever inom mig

    1. Anders >> Korrekt och snabbt svarat, du vinner förstapriset en pure-träning i Hertsjö. Säg till när du vill ta ut den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *