Ett litet ljus i vintermörkret

Knät har återigen blivit värre, det jag kan göra är vadövningar och magövningar. Så ledsen vaderna och magen ni kommer få ett helvete.. Det är i sådanna här lägen jag önskar att jag vore i en liten italiensk sprintby. För här är det mörkt, kallt och jävligt. Lägger upp en liten stämningshöjare en follow me film med mig från i somras tungt inspirerad av kungen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L8-SZsf24ZM&hl=sv_SE&fs=1&rel=0]

En sträcka på en sprint-ol träning i den italienska dolomitbyn Siror. Rutten som visas till höger är från när jag sprang sträckan under träningen. Filmningen gjordes dock efter, men med samma vägval.

2 reaktioner på ”Ett litet ljus i vintermörkret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *