Fasaden rasar

Alldeles nyss så rasade min positiva fasad som jag har byggt upp för mig själv, någonstans mellan att bläddra igenom rubrikerna på World of O och att lägga en träningsbana. Jag försöker konstant att se saker från det positiva synsättet och har lyckats ett bra tag, tills nu. För nu känns det ganska hopplöst, för det är ett helvete. Jag tränade grymt bra hela hösten/vintern bättre än någonsin tidigare, kände att jag är på rätt väg, sen slog jag knät i en sten på en vintercup. Någonting som inte borde ha betytt ett dota. Men, i knäfan måste någonting hemskt hänt, för det var väl ungefär 5 månader sedan och det är väl snarare sämre nu än nånsin tidigare. Det tar på mig att ha orienteringen runt mig hela tiden, det har jag för att jag tycker att det är så förbaskatt kul. Men jag står liksom vid sidan av, utanför, får inte vara med på riktigt. Det som gör att det känns så hopplöst är att det inte blir bättre, inte ett dugg. Det finns inga mirakelkurer, frågan är om det finns någon kur. Jag börjar tveka.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MRzaQt-xxGQ&hl=sv_SE&fs=1&rel=0]

För mig funkar det inte att bara gå runt och le och vara glad hela tiden, det är praktiskt omöjligt. Jag har ambitionen, men att vara förbannad och less hör till livet det också. Det är stunder som den här som får än att uppskatta när man väl har solen i ögonen.

4 reaktioner på ”Fasaden rasar

  1. polen är det som gäller. Ge aldrig upp… när du gör det, är det kört. Slappa lite ett tag, njut av student och annat kul. Träna det som går, passa på att bygga grym styrka. Jobba lite i sommar och skaffa deg så kan du leva pro-life kommande år fram tills polen.

  2. Eyy Göran!! Kan tänka mig att det känns sjukt tungt.. Men, om du behöver roa dig lite så kan du ju dunka ner till Stockholm och gå på Grönan med mig, plus göra andra roliga grejs. Behöver hitta en skön kompis att åka dit med, alla är ju så torra nuförtiden. Fundera på saken! 😀 😛

  3. Tynne>> I´m on it!

    olbos>> Jag, Heddan, Ridder och Jake tänker dra ner till Stockholm nästa onsdag för att göra stan och så ska grabbarna springa city tour och jag agera coach. Häng med och visa oss dina hoods!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *