Favoritpasset

Funderade på att ta en vilodag efter en tuff vecka, men kände mig samtidigt jäkligt träningssugen. Så tänkte att jag skulle testa foten uppför. Så det fick bli mitt absoluta favoritpass om jag bortser från de passen med karta i hand. 4-gånger uppför slalombacken på Lilla Bolleberget. Fint träningssälskap fick jag också av några träningssugna Rehnare.

Mjölksyra. Ösregn. Löpning i baröver. Mer mjölksyra. Fin utsikt när dimman äntligen lättade. It was beautiful.

Skönt också att jag klockade intervallerna på bättre tider än förra hösten då jag körde passet senast. Foten kändes ok den med.

Det var fint att få ett bergspass innan jag flyttar tillbaka till Uppsala. För där finns det ju tyvärr inga berg. På måndag börjar jag i alla fall min sjukgymnastutbildning, ska bli spännande och jag hoppas jag kommer hinna träna så mycket jag vill. För är det nått som står klart efter den här säsongen så är det att jag kommer vilja satsa vidare på orientering.

2 reaktioner på ”Favoritpasset

  1. Va kul om foten din kunde få hålla i höst också. Se till att dra med Figge på träning i Uppsala när han kommer dit bara så blir det kul på SM-stafetten i höst.
    Men kom i håg att det är om 2 år ni ska vinna double…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *