FILM: BSAM E01, Hemma hos ”Kungen av Ockelbo”

För bästa kvalitet klicka på kugghjulet till höger och välj 1080pHD

Då var första avsnittet av webbserien ”Blood Sweat and Maps” färdig tänkte försöka göra lite filmer under den här vinterträningen. Först ut är en film från helgen som spenderades i Ockelbo med Figge och Calleberg.
Håll utkik här för mer filmer framöver och kom gärna med feedback och förslag på vad som kan vara med i serien!

Efter att energiskt börjat vinterträningen så drabbades jag tyvärr av en rejäl sjukdom som gjorde mig i princip sängliggandes i 1,5vecka. Surt, men samtidigt bättre att drabbas av sådant nu än närmare säsongen. Jag lyckades i alla fall bli frisk till helgen som spenderades i Ockelbo. Där kunde jag försiktigt börja komma igång med träningen igen, men som sig ofta bör när jag haft längre uppehåll från löpning så fick jag ont någonstans, denna gång i ena knät. Hoppas dock detta går snabbt över så jag kan vara med och träna mycket till helgen då RBK har upptaktshelg i Delsbo, vilket lär bli roligt oavsett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *