FILM: O-intervals, Nåsten

Ännu en vecka har snart där jag fått göra precis det jag vill i träningen, känns som att jag tar steg för varje pass som går nu vilket lovar gott mot Silva League finalen om en dryg vecka.

Tänkte att ni ska få följa med på delar av ett av den här veckans pass, körde i onsdags ett riktigt grymt OL-intervall pass med Figge och Calleberg. 10st intervaller där tekniken verkligen sattes på prov och farten i skogen förhoppningsvis förbättrades lite.

För bästa kvalitet klicka på kugghjulet till höger och välj 720pHD

Hela kartan

Ikväll åker jag till Bollnäs där jag imorgon ska hålla i en orienteringsdag för ett gäng som vill testa på orientering, kan nog bli riktigt kul! På söndag ska jag göra tävlingsdebut på mountainbike vilket lär bli spännande det med. Alltid kul att prova något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *