First week och beslut om SM

Då kan jag lägga första veckan på sjukgymnastprogrammet till handlingarna och hitills så känns det riktigt bra. Det känns som jag har valt rätt. Har varit en sjukt kul vecka. Försöker dock förbereda mig mentalt tills om två veckor då mjukstartskursen är över och Anatomin börjar. Som jag har fattat det kan det bli en hel del plugg. Är dock redo att göra det jobbet, känns oerhört vikitgt att hitta bra rutiner för att hinna med att träna så mycket jag vill.

Trots en hel del nollningsaktiviteter utöver skolan så har jag i alla fall hunnigt träna ett pass om dan första veckan. Formen börjar komma. Hälen börjar ge sig. SM närmar sig.

Har tagit två beslut angående SM dels att strunta helt i Lång-SM. Har lite jobbiga minnen från fjolårs hösten då jag var i ungefär samma läge. På väg tillbaka från skada. Satsade mot Lång-SM. Kom hem på nytt skadad, missade Medel-SM. Det andra beslutet angående SM var ett lite roligare beslut att ta. Jag kör Medel-SM och Stafett-SM och där går jag all in. Så sjukt taggad. Säsongen har knappt börjat för mig och snart är den slut. Vill avsluta juniorågren på ett värdigt sätt. Sen har jag en hel del planer på hur jag ska lyfta mig många steg till nästa säsong och hur jag ska hålla mig skadefri. Mer om det senare..

En reaktion på ”First week och beslut om SM

  1. Låter klokt, smart att lära av misstagen! 🙂 något jag också försköker göra :P. Vad jag har hört om medel-terrängen tror jag att den kommer passa dig som handen i handsken, eller snarare som fläskfilén i marinaden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *