Fler dagar som denna!

Det där med pollen är inge vidare. Jag käkar plikttroget mina tabletter utan några större resultat. Det räcker med att jag visar mig utomhus så börjar näsan rinna och jag känner mig seg. Därför tar jag varje dag som den kommer träningsmässigt och ser vad som funkar för dagen.

Idag var i alla fall ett klart steg framåt och då passade jag på att bränna av tre härliga pass ute i det fria. Suget efter hård träning och att bli bra är intakt. Drömmar om Jukola har också börjat ta form. Jukola är ett givet mål som jag verkligen ser fram emot, vill ge mig ut i den finska natten mer förberedd än ifjol och försvara de orange blåa färgerna. Med fler dagar som denna så ska jag nog hitta toppform tills dess.

Härlig morgonjogg ute i det fria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *