Flow i Hertsjö med Kalenji Eliofeet

Jag glömde OL-skorna till dagens träning. Hade i alla fall mina Kalenji Eliofeet på fötterna så det gjorde ju inte så mycket. Bara att dra åt resoren och köra. De funkar ju beviserligen fint i urban-terräng enligt reklamen här nedanför:

De funkade nästan lika bra i de tuffa Hertsjö sluttningarna. Var bara tvungen att köra ett pass där innan jag imorgon åker till Uppsala. Ångrar mig inte. Dagens pass stavas: P. U. R. E. I åtminstonde om man som mig är svag för röjda tuffa sluttningar där man får krypa/skutta/bröta sig fram i kombination med dålig sikt och en karta med detaljer i överflöd. Man ska bli lite blodig när man orienterar. Hittade en känsla i orienteringen som jag inte har haft under hela säsongen, har visserligen inte orienterat så mycket, men det gjorde det inte mindre skönt att få lite flow. Karta

Pure-OL på Strandberget

Hälen känns lite småskum, men gör inte riktigt ont heller, ska försöka trappa igång löpningen sakta nu och hoppas på det bästa. Har börjat fått upp hoppet om SM, vore helt sjukt kul att kunna springa där..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *