Följ med på den stora resan

Då var det snart dags för Elise och mig att ge oss ut på den stora resan. Häng med här på bloggen på en fantastisk resa till Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Jag kommer försöka uppdatera här så ofta som möjligt. Följ även med på Elises blogg för mer inlägg från resan.

Resrutten hittar ni här:


(uppdatera sidan om kartan inte laddas upp) Visa Den stora resan på en större karta

Vi kommer vara i varje land i 1-månad och försöka få se så mycket som möjligt och träna i fantastisk natur. Tänkte skriva lite kort vad vi har planerat på resan.

Sydafrika
Vi landar i Kapstaden på torsdag, där ska vi stanna några dagar bland annat vara med på OL-träning med klubben där. Sedan åker vi vidare med buss längs kusten och stannar där vi behagar. Vi fortsätter med buss till Johannesburg, därifrån ska vi åka på en safari som går in i båda Zimbabwe och Botswana.

Australien
Vi landar i Sydney, sedan hakar vi på en surfkurs som går mellan Sydney och Brisbane. Sedan blir vi kvar i Brisbane området resten av tiden i Australien.

Nya Zeeland
Vi landar i Auckland, där har vi hyrt en så kallad Campervan som är en form av mindre husbil så den blir vår bostad/transportsätt. Vi kommer åka runt och se stora delar av Nya Zeeland springa en hel del orientering på fina kartor och vara med på de Nyzeeländska mästerskapen.

Resan för min del börjar på tisdag med tågresa från Uppsala till Oslo flyget avgår sedan därifrån på onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *