Formtoppningen mot Medel-SM har börjat

Formtoppningen inför mitt huvudmål den här säsongen har börjat. 25 dagar kvar tills jag ska vara bättre fysiskt, tekniskt och mentalt än vad jag någonsin har varit tidigare. Fas 1 i min formtoppning är att höja min maximala syreupptagingsförmåga, med intervaller av olika slag.

I söndags så hade Thomas Carlsson fixat en riktigt fin OL-intervall träning i underbara Mödänge, skötte mig helt okej tekniskt, men framförallt grymt fysiskt pass. Karta

Igår så sprang jag ett av de roligaste passen jag sprungit i himmelsk terräng i mitt älskade Hertsjö, även den här gången ett OL-intervallpass. Har alldrig förut orienterat så här bra i överfart, tekniken finns där! Karta

Himmelska Hertsjö
Is this what heaven looks like?

Gårdagens andra intervallpass bestod av sprintintervaller här på Björktjära, inte lika teknsikt roligt som passet innan men ännu ett bra intervallpass. Karta

Dagens pass var lite annorlunda, vårat H21KM för RBK ute på Ren kartan som är sådär.. Tvåan skulle sitta vid ett kryss, men krysset fanns inte så den hängde mitt i grönområdet på en tall, som var ungefär på rätt ställe. Om någonting är Bingo-OL så var det till tvåan idag. Efter det så körde jag passet som lite intervaller sket i orienteringen, blev några bommar, men ännu ett bra fysiskt pass. Karta

Imorgon är det tillbaka till verkligheten och Sandviken för mig, ska bli skönt att få komma in i vardan igen med lite rutiner. Sen är ju livet i Viken jävligt chill också!

Det blir även Natt-tävlingsdebut i år för mig imorgon med den traditionella tävlingen Storviksnatt, kan ju bara bli gött.

En reaktion på ”Formtoppningen mot Medel-SM har börjat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *