Första femminutrarna avklarade

Jag hade tränarsamtal idag med min tränare Björn Ljungren. Vi kom fram till att anledningen till att jag fortfarande inte har blivit av med mina benhinnebekymmer troligtvis är att jag har sprungit för länge när jag väl har kunnat springa. Så nu ska löpträningen sakta trappas upp från och med idag, med betoning på sakta. Löp pass nummer ett avklarades alltså idag, 5minuter utan någon smärta i  benhinnorna. Det kanske låter löjligt, men förhoppningsvis så är det här vägen till att jag ska bli skadefri. 5 minuter blir i alla fall 10 minuter imorgon och 15 minuter i övermorgon om allting känns bra.
För övrigt så har jag avverkat min sista skoldag på 2 veckor idag. För nästa vecka har jag praktik och veckan efter det är det sportlov. Jag ska praktisera hos en sjukgymnast här i Bollnäs, det ska verkligen bli spännande att få se hur det yrket funkar.

En reaktion på ”Första femminutrarna avklarade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *