Fortsatt samarbete med Trimtex

Trimtex fortsätter stötta min satsning mot mina mål den kommande säsongen. Vilket jag är väldigt glad över då det betyder mycket att kunna träna i de allra bästa kläderna.  Trimtex är det ledande märket vad det gäller orienteringskläder, jag har länge använt deras kläder och är mycket nöjd med design, komfort och hållbarhet.

Trimtex levererar även kläder till cykel, skidåkning och löpning/friidrott, vid min träning i de sporterna använder jag också Trimtex kläder och är lika nöjd där. Företaget jobbar framförallt med att leverera kläder till olika föreningar eller företag. Där de erbjuder en personlig design av kläderna. Om ni är intresserad av att beställa kläder till eran förening eller erat företag så hittar ni mer info på trimtex.se

Jag i Trimtex-kläder under ett fjällpass i Bergen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *