Från feber til friska ben och seger

Ja rubriken är felstavad. Ja jag vet att till stavas med två l jag vet däremot inte om man kan ha friska ben? Men Elise kommenterade att jag skulle skriva ett inlägg med den rubriken så då fick det bli så och hennes svenska är ännu inte helt felfri.

Trodde att sjukdomen hade släppt greppet om mig på fredan då jag körde ett lättare pass. Men vaknade på lördagen och kunde ganska snabbt inse att jag inte skulle springa 15,5km den dagen. Avvaktade dock med beslutet först tills jag var på arenan ville så gärna springa, men som sagt sjukdomen satt kvar och att ge mig till start var inte någon ide. Så fick agera OL-supporter vilket faktiskt var ganska nice det med.

Var i alla fall frisk nog på fredagen för att göra den här tårtan till Jerker
RBK:s uppladdning till medeln: kratta en rejäl tomt

Igår så kände jag mig frisk och redo för att ge allt på medeldistansen och motivationen var hög trots lite tveksamheter om hur formen skulle vara efter en veckas sjukdom. Fick till ett ok lopp trots en hel del småmissar i den diffusa och luriga terrängen. Farten var bra hela vägen i alla fall och till min stora glädje så räckte det till en knapp seger. Efter loppet så insåg jag att segern innebär att jag kvalar upp till silva league klassen vid finalen i Alfta, vilket gjorde det hela ännu bättre.

Nu är jag hemma i Bollnäs och laddar inför ett av säsongens stora mål till helgen, 10-Mila någonting som jag längtar mycket till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *