Från H21E till Pre-A

Säsongen som började dåligt och fortsatte på ett ännu sämre sätt fortsätter ner i källaren. Hade kvalat in i Elit klassen på O-ringen och detta såg jag självklart mycket fram emot. Formen började till och med kännas riktigt bra. Fick en bra genomkörare med Hälsingetrailen förra veckan där jag lyckades spöa idolen och legendaren Anders Södergren till bergspriset. Totalt så dominerade han dock, jag slutade på en tredje plats, med en god känsla att formen var på gång.

 

Jag steget före Anders Södergren på väg upp till bergspriset vid Fläckberg.

Skulle köra ett sista hårt pass innan O-ringen i Uppsala, tänkte att jag skulle bränna på lite i en utförslöpa. Klev lite snett och det högg till vid höften. Fick halta hem och konstatera att jag fått någon form av muskelbristning.

Hoppades på att kunna springa, men när jag fortfarande inte kunde gå uppför trappen till tredje våningen här på militär logimentet igår så kunde jag konstatera att det var kört.

Cyklade till tävlingsexpeditionen och böt klass från H21E till Pre-O klassen Pre A. Mest för tanken på att gå runt och bara se på alla som får chansen att springa detta O-ringen inte kändes så kul.  Känns såklart förjäkligt att behöva byta en hård och härlig vecka i H21E mot runt haltandes på stigar. Det blir väl roligare än att inte göra någonting i alla fall.. Nu ska jag sätta i linserna och sedan cykla vidare mot Pre-O tävlingen.

 

En reaktion på ”Från H21E till Pre-A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *