Från pigga ben till feber

I nästan 4 månader lyckades jag hålla mig frisk. Då jag nämner det så kanske ni förstår att kroppen är nere för räkning. Febrig och väldigt ont i halsen.

Vi slutade 7:a på stigtomtakavlen efter att ha tappat för mycket på natten bland annat jag på min 3:e sträcka. Men det var trots det mycket positivt med loppet, känslan i tekniken, i kämpaglöden och benen tar jag med mig. Tyvärr så slappnade jag av och kopplade bort hjärnan i 10 sekunder på fel ställe vilket slutade i en förarglig bortvaskning av 3 värdefulla minuter. Det blev någon svordom ute i mörkret, men som sagt trots det mycket positivt att ta med sig mot 10-mila. Då ska nivån såklart höjas.

Nu när jag ligger i min säng och snörvlar med facit i hand så kan jag konstatera att jag nog inte borde ha sprungit OL-intervaller på en öppen bana igår med ett tufft lopp i kroppen, dåligt med söm och dåligt med mat.

Detta innebär självklart ett oförutsätt hinder mot min 10-mila formtopp, men jag kan ju inte göra så mycket mer än att ligga här och friskna till. Hoppas verkligen jag kan vara frisk och benen kan funka på samma sätt som i lördagsnatt till helgen då det är silva league i Stockholm. Men det är ju som tur var några dagar kvar. Ger i åtminstone kroppen tills imorn på sig innan jag på allvar blir förbannad på den.

2 reaktioner på ”Från pigga ben till feber

  1. Hoppas att du blir frisk till helgen redan, annars är du mycket välkommen till Ockelboskogarna för en lurig Figge-bana på delvis nyritat område av liss-tanskartan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *