Friidrott VS Orientering

I morse då jag borde ha suttit i soffan och njutigt av årets vasalopp så stod jag istället på en iskall parkering och pekade friidrottare rätt. Friidrotts SM har nämligen avgjorts i Bollnäs under helgen, och parkeringen låg på Rehns ansvar.

Det finns väl ingenting speciellt att nämna om det förutom att friidrottare är fruktansvärt lata. Då den parkeringen som ligger invid hallen tog slut fick vi flytta till en som ligger 200m från entrén. I stort sätt varje bil vevade ner rutan och försökte snacka sig till att få en närmare parkering. Men det är ju inte så konstigt. De är så jävla bortskämda de där friidrottarna. Då de sitter och stretchar i en varm inomhushall så är vi ute och snöpulsar. När de klagar på att det är 200m till TC tycker vi att det börjar bli lite långt när det är över 5km. När de klagar på att duscharna i omklädningsrummet var ljumna så duschar vi i kallvatten utomhus.

Det är inte det att jag har någonting emot friidrottare, men de är inte av det hårdaste virket.

Imorgon börjar vardagen för mig igen med skola 9.40 . Som  tur är så behöver jag bara härda ut två veckor sedan bär det av mot Danmark och Norge med orienteringsgymnasiet för lite pure ol.

En reaktion på ”Friidrott VS Orientering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *