Fy fan vad skönt

Har haft det jävligt skönt sedan senaste inlägget och känner mig återigen tillfreds med hur min framtid ser ut.

I torsdags gick jag in i Höghammarhallen och borrade av årets försa banintervallpass vilket kändes mindre smart dagen efter då jag var på väg till Barcelona med obrukbara vader. Men det skulle inte hindra mig från att ha en riktig 5+ helg med ett härligt gäng. I helgen arrangerades Trofeo Internacional Ciutat De Barcelona, vilket var en riktigt spännande tävling. Där jag under sprinten för första gången fick vara med om att en rulltrappa var ett vägval, karta. Även långdistansen var en väldigt unik ol-upplevelse där en del av banan gick inne på ett fort, karta dyker väl snart upp. Vaderna kändes bättre och bättre under helgen, men hindrade mig helt klart i löpningen. Slutade i alla fall på en 11:e plats på 2-dagarstävlingen vilket jag efter omständigheterna är nöjd med.

Castell de Montjuic, där en del av långdistans gick

Utöver tävlingarna så gjorde vi Barcelona där några av höjdpunkterna var; buffé x3, gukulele spel, La Sagrada Familia, spanska scouter och en liten annorlunda turist metod karta.

Nu befinner jag mig i Uppsala och är nyss hemkommen från en koncer med Oskar Linnros. Det var bra, riktigt bra. Fy fan vad skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *