Ge mig en månad där jag får vara skadefri

Morgonjogg och tung styrka på det gamla hederliga ryssgymmet här på Hasslö. Det är dagsverket det. Här på Hasslö så lever jag mer eller mindre drömmen med träning som ända måste. Träningen har gått som smort den senaste tiden, stenhårda rullskidpass där pulsen har legat på ett sätt som jag inte lyckats påkalla med allternativträning tidigare gör att jag känner mig riktigt stark. Ge mig en månad där jag får vara skadefri, så tror jag att jag är back in business. Den fysiska grunden finns där, tekniken finns där. Det är lite specifik löpträning i högfart som behövs.

Har inte blivit någon OL sedan den härliga upplevelsen i Hertsjö skogarna. Abstinensen finns där, vilket känns gött. För jag vill inte träna allt för mycket orientering innan Polen-lägret som jag ska på veckan efter O-ringen med Albin och Mandus Ridefelt deras Pappa samt Daniel Lindgren. Då ska jag vara mer sugen på OL än någonsin tidigare, för då börjar en ny fas mot Polen. Då vill jag kunna vara motiverad för att optimera varje kontroll. För där ska lärdommar dras som aldrig förr.

2 reaktioner på ”Ge mig en månad där jag får vara skadefri

  1. Gött att du verkar vara på g Göran!!!! Går för fullt på O-ringen eller? Kan du springa hårt utan att det gör ont än?

    1. olbos>> Nej, tyvärr så kan jag inte köra för fullt än, det är fortsatt powerjogg som gäller. Så det blir inte fullt ös på o-ringen kanske att jag testar knät någon av etapperna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *