Getting ready for the big thing

Förberedelserna är i full gång inför årets viktigaste tävling, jag håller på och lägger en massa olika ban alternativ på gamla kartan över området. Den något besvikna och menlösa känsla som jag kände igår efter lång finalen är som bortblåst nu, nu är jag bara så äckligt taggad.

Det känns som att jag håller på att spricka, det känns som om en liten medel kung finns i min kropp och vill ut, vill ut nu.

Förhoppningsvis så har jag lärt mig en hel del av min insats i går då jag var defensiv okoncentrerad och likgiltig, på lördag ska jag vara offensiv koncentrerad och taggad.

Det var allt ifrån en furiöst taggad Göran

Del av banhypotes Medel-SM

en del av finalbanan?

5 reaktioner på ”Getting ready for the big thing

  1. Jag älskar din kämpaglöd, man ska ha en passion här i livet och man ska satsa på den. Det gör du. Fortsätt med det!! Jag hoppas kunna skryta med en SM-mästare till kusin om en vecka. Annars är jag nöjd med att du är min kusin i största allmänhet. Men byt tillbaka bilden där uppe, den är fulare nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *