Gjorde jag fel? Hjälp mig!

Då min blogg heter ”Min väg” så är det väll mer eller mindre min skyldighet att reflektera över just min väg. Jag är oerhört orolig eller rättare sag förskräckt att min väg som jag valde igår inte var den bästa.

Kontroll 2 skidorientering i Söderhamn
Kontroll 2 skidorientering i Söderhamn

Snälla hjälp mig med att bli av med min ångest, eller hjälp mig helt enkelt med att bekräfta den, genom att rösta här nedanför. Innan ni tar ett livsavgörande beslut av den här karaktären bör ni veta att snö tillgången var dålig därför så är den ospårade passagen på högervägvalet något våghallsig. Med vänster och högervägvalet menar jag i åk riktningen. Tack för din medverkan!

[polldaddy poll=1268321]

En reaktion på ”Gjorde jag fel? Hjälp mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *