Gör ingenting i skärgården

Åkte på en sjukdom för några dagar sedan. Det har känts värre att bli sjuk en vad det gjorde nu. Kändes mer lite tråkigt att jag inte kunde cykla och så. Jag kan ju ändå inte springa, så tyvärr så kändes det i övrigt lite som skitsamma.

Nu är jag i alla fall frisk och trots att jag inte kan springa så glädjer jag mig mycket åt det då jag kunde ta cykeln på en fin tur idag. Befinner mig i Stockholms skärgård efter mellanlandning i Uppsala hos min frisör/hyrsevärd/syster. Här i skärgården så händer ju som bekant ingenting. Eller ja, nästan ingenting i alla fall. Tog ju som sagt en cykeltur, cyklade till Vaxholm fram och tillbaka. Lite för mycket hetsiga stockholmsbilister, annars riktigt fin väg med fina skärgårdsvyer.

Tog en paus på bron ut till Vaxholm.

Det var också tur att jag blev frisk med tanke på att det börjar bli dags för mig att formtoppa mig mot nästa veckas Cykel-tour. Kungen av Hälsingland – Jocke Svensk, har också bestämt sig för att vara med på cyklingen. Vilket självklart gör att formen måste vara på topp. Rykterna går ju också att den här killen har signat för Leopard Trek. Ser fram emot att ligga i en fyrmanna-klunga i världsklass nästa vecka.

Men först så ska jag göra ingenting här i Skärgården ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *