Gött med helg

Dagen började med ett besök hos tandläkarna i Bollnäs, lite skamset vandrade jag därifrån. Jag har lagat några hål i mina dagar och jag har aldrig använt mig av bedövning tidigare. Jag sa även idag att jag inte behövde ha någon bedövning, lite smärta ska man väll kunna tåla. Min tandläkare protesterade och sa att hålet var såpass stort så hon ville helst ge mig bedövning. Jag fick svälja min heder och låta henne stoppa in sprutan.

Efter tandläkarbesöket så var det dags för dagens träning snabbdistans i sprintform x2, först på Bolle, och sedan på Björktjära här i Bollnäs. Karta Bolle, Karta Björktjära. Jag vet att jag har romantiserat sprint som träningsform tidigare, men det är ett oslagbart sätt att träna högintensiv löpning på. Antingen i intervall form eller i snabbdistans form som idag.

Nu är det terränglöpnings-vm på tv och efter det så har jag både Skogssport och Orienteering Today att avverka. Det är gött med helg.

2 reaktioner på ”Gött med helg

  1. Haha, jag gillar tandläkarhistorien. Ett tag trodde/hoppades jag nästan att hon skulle börja borra utan bedövning men att du då skulle skrika av smärta och hon bli tvungen att bedöva dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *