Gott nytt år!

Jag har fått en riktigt fin avslutning på det här året inte minst med mitt förmiddagspass. Förmiddagspasset bestod av den finaste av skidåkning i det finaste av väder. 2:07 ren njutning i solen i hälsingenaturen. Träning när det är som bäst.

Snart är det ett nytt år vilket för mig bland annat innebär en flytt till Uppsala, visserligen så kommer jag sakna naturen här i Bollnäs. Men det är mycket som kommer bli roligt med flytten.

Har precis bokat flygbiljetter till ett 2-veckor långt träningsläger till Gran Canaria med ett härligt gäng i februari. Det är förhoppningsvis bara en av alla roliga saker jag ska uppleva 2011. Jag hoppas även att ni som läser här kommer att få uppleva många roliga händelser 2011. Gott nytt år!

En reaktion på ”Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *