Gotland

Jag borde kanske anat onåd då jag i fredags vaknade och märkte att två gamla åkommor hade kommit tillbaka. Dels så blödde jag näsblod (första gången på länge) och dels så hade jag fått grymt ont i min handled (en gammal arbetsskada). Jag kunde i alla fall hålla i kartan på natten och jag led inte av blodbrist vad jag vet. Helgen blev i alla fall inte vad jag hade hoppats på.

Natten gick väl okej egentligen. Öppnade lite för lugnt och när jag väl hade börjat trycka på så sträckte jag mig och sprang och hade ont hela vägen. Blev 10:a i alla fall, inte alltför dåligt.

Sprinten gick desto sämre, eller så dåligt gick det inte jag var bara sämre. Klantade dock bort mycket tid på vissa sträckor, men sprang också saktare än vad jag hade hoppats på. Då det var första passet på asfalt på 2-månader så kanske jag inte borde vara alltför förvånad. Kul att mina clubmates Jerker och Figge sprang grymt i alla fall.

Jag fick inte den öppningen på säsongen som jag hade hoppats på. Nästa J-cupshelg i Jönköping känns mer som något som borde passa mig, riktig orientering. Varken i någon stad eller på någon enduro bana. Ser fram emot att få visa att jag är bättre än såhär.

En reaktion på ”Gotland

  1. Hej Göran! Såg att du vann över mig på lennasprintens spurtsträcka. Med 1 sekund! Jag grämer mig lite över det. Måste lägga mig i hårdträning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *