Har kommit igång…

Har kommit igång med träningen igen efter sjukdomen och skadan. Vilket är gött trots att formen efter 2-veckors uppehåll är skit. Hade en nära döden upplevelse på vårat Lång-DM då jag knappt kom i mål och väl i mål var jag spyfärdig och hade en huvudvärk som höl på att ta kål på mig. Nu hoppas jag att det kommer att dröja ett bra tag innan formen är så dålig igen. Knät (det nya) är sådär, jag känner av det ibland och det känns lite konstigt. Jag hoppas det ska ge sig helt med tiden. För nu börjar resan mot Polen på allvar snart. Annars så rullar det enkla livet på här i Bollnäs med kartritningsjobb och träning. Ta gärna en titt i kartpärmen där det finns några kartor från de senaste dagarnas träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *