Hårdträning i Bollnäs

Efter examen blev det två veckor av ”proffs-liv” i Bollnäs. Foten är fortfarande inte helt bra, det går dock åt rätt håll och den har blivit mycket bättre sen jag skrev här senast i alla fall. Har kunnat springa en del, vilket känns lovande. Som tur var bjöd Bollnäs på perfekta alternativträningsmöjligheter med fina skidspår. Jag tränade mer än jag gjort på länge hemma i Bollnäs och fokus låg enbart på träning och vila vilket gjorde det möjligt att träna både mycket och hårt. Under de två veckorna i Bollnäs skrapade ihop totalt 35h träning vilket jag är nöjd med, förhoppningsvis har det gjort mig lite bättre också..

Bolle bjöd på fina spår och även finväder vissa dagar.
Under ett fint 3h pass på skidor med klubbkompisar. Foto: Henrik Fröjd

Har hunnit med två helgutflykter också den ena till Ockelbo där Figge bjöd på ett fint helg-träningsläger. Sen följde jag med klubbkompisen Henrik till Grönklitt för att åka Grönklittstafetten med hans lag. Skidformen kändes fin fin och jag blev tvåa på min sträcka laget slutade på en fin 2:a plats.

På väg mot växling i Grönklittstafetten. Foto Henrik Fröjd

Nu är ”proffs-livet” över även fast mycket fokus kommer ligga på träning även i fortsättningen. Har precis gett mig ut på ett nytt äventyr i livet, men skriver mer om det senare tänkte jag.

En reaktion på ”Hårdträning i Bollnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *