Heja den som vinner

Har fått känna på hur det är att vara OL-supporter idag, det suger. Att stå vid starten och skrika ”Heja den som vinner” för att sedan vänta en timme på att återigen skrika ”Heja den som vinner” är inte roligare än vad det låter. Alltihopa på en leråker kanske ska tilläggas. Fyfan. OL ska utföras eller kanske följas från en datorskärm med live GPS.

När vi kom hem från tävlingen så var det dags för min motion som fick bli ett riktigt Primal Walk-pass med klättring och dyligt i skogen här utanför vårat vandrarhem och självklart avrundade jag med ett dopp i havet. Måste ju försöka hitta någon slags form inför måndagen och den riktiga tävlingspremiären för mig i år. Ska bli kul att se vad jag kan göra i dagsläget med ett perfekt lopp. För ett perfekt lopp ska jag göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *