Helgens misslyckanden och glädjeämne

Helgen blev inte alls så bra prestationsmässigt som jag hade hoppats. Medelkvalet öppnade jag riktigt bra för att sedan bomma och tänka att nu är det kört för det är så tufft i H21.. Det var inte kört för A-finalplats. Men efter att jag på grund av dålig inställning la bort 2min till i förbifarten så blev det B-Final. Och ja, jag var less och förbannat besviken på mig själv efter loppet. Sämst när det gäller.

Finalen eller B-finalen som det nu blev frös jag mest under. Blir lätt nedkyld om händer och fötter och då är det svårt att fokusera på att springa fort och rätt. Orienterade ganska bra, men med tunga ben och utan något riktigt sug efter att springa fort.

En sak har jag i alla fall lärt mig från de här två SM-helgerna. Det är inte direkt övermänskligt att ta sig vidare från SM kval som senior, men om man tvekar på sig själv så är det inte så lätt. Det gäller att lita på sig själv och inte försöka att göra mer än vad man kan. Något som är lättare sagt än gjort, men något som jag jobbar med.

Idag på stafetten så löpte jag första sträckan i vårt andralag. Var första gången jag sprang en första sträcka på en större stafett. Det gav inte direkt mer smak. Gillar inte att trängas vid kontrollerna och inte heller när det i princip är långa led i skogen. Gjorde iaf ett ok lopp och trots en del misstag var jag bara drygt 5min efter täten.

Mer glädjande var i alla fall Rehns BK:s framgångar i H20 och H21 kavlen, där det blev 2xSilver. Sjukt imponerande och inspirerande av grabbarnas insats idag!

Calleberg, Figge och Gleb för in RBK till silver i juniorkavlen

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *