Hemma från Sälen och ont i hälen

Vet inte om jag är särskilt glad över att det rimmar i rubriken. Nu blev det så i alla fall och båda påståenderna stämmer. Tog Renaun genom vackra landskap från Sälen till Bollnäs idag. Dagarna i Sälen blev riktigt roliga som det oftast blir när träna, äta, sova och chilla är det enda som står på agendan. Sen att det blev ett cykelläger för mig trots att jag var omgiven av läcker karterad fjällterräng var inte direkt vad jag hade hoppats på. Hälen har varit mer eller mindre obrukbar, men som tur var så lånade Albin frikostigt ut sin Nishiki som jag har avverkat många mil på. De flesta i spöregn och motvind. Inte mig emot, träningen ger ju mer när det går lite tungt i alla fall den mentala.

Vid Norska gränsen med Simon. Glada miner trots att regn och uppförsbacke väntar hem till Sälen.
Ett av få tillfällen då jag satt på sadeln och solen visade sig. Desto mer tacksamt då..

Fler bilder från lägret hittas här.

Det ser inte alltför ljust ut för mig att springa Jukola, vilket känns tungt. Vi har verkligen ett slagkraftigt lag och jag skulle gärna göra bra ifrån mig i den finska natten. Har bestämt mig för att ta beslutet om jag kan springa imorgon, hoppas på en mirakelläkning. Men ärligt talat så kan jag knappt stå på fotfan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *