Hey, I´m running

Måste stanna upp lite och konstatera att jag springer igen. Jag är tillbaka. Skadefri. Har känt av knät lite på de längre högintensiva passen, men det har inte gjort ont. Jag har inte blivit hallt som jag vant mig vid efter mina tidigare försök att börja springa igen.

Jag är otroligt jävla tacksam att knät gett med sig. 184-skadedagar blev det, jag är imponerad av mig själv att jag inte har sjunkit genom jorden och gett upp. Tanken har inte ens slagit mig. Glöden och viljan att hålla på med orientering är för starkt.

Nu börjar den riktiga utmaningen; att inte få ett återfall i skadan eller dra på mig någon ny. Challange Excepted.


Videobevis från Polen på att jag springer igen, kommentera gärna löpsteget.

4 reaktioner på ”Hey, I´m running

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *