I jakt på form

Har börjat sökandet efter storform tills på fredag då Natt-SM och för mig tillika hemma-sm går av stapeln. Tävlingen avgörs 13km från Bollnäs så hemma-sm är det minst sagt. Det har tidigare bara funnits en väldigt gammal karta över området, men utifrån den så ser det ut att bli en väldigt rolig natt.

Jag har gjort hemsidan till arrangemanget ni hittar den under smhalsingland.se . Där man nu senast kan läsa banläggarnas kommentarer som även de utlovar härlig orientering.

Idag skulle jag inte ha sprungit särskilt fort på ett Natt-SM det är en sak som är säkert. Jag har ont på udda ställen som till exempel i gluteus-muskulaturen och jag är fruktansvärt sliten och trött. Men det är helt enligt plan efter en tuff träningsperiod och nu ska jag lätta upp träningen och låta formen komma.

Min träningsplanering fram mot Natt-SM som förhoppningsvis ska generera form

 

För de som är intresserade av att se en riktigt tuff orienteringsbana så titta in gps-trackingen från dagens norska mästerskap i ultralångdistans http://www.tulospalvelu.fi/gps/20120819NMultraH21/ . Sen är ju norrmännen bra mycket hårdare än oss svenskar då de kör Ultran med individuell start, något jag saknar i Sverige.

Mitt pass blev inte fullt så långt idag, men OL-banan jag körde som uppvärmning till backintervallerna var i alla fall en rejäl teknisk utmaning. En bana som gör gott för OL-formen.. Karta

Dagens "stencruising" i alltid lika utmanande Tjuvbergssluttningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *