Idrottslärare

Idag liksom igår har jag praktiserat hos idrottslärarna på min gamla skola Gärdeskolan här i Bollnäs. Det var mycket roligt att komma tillbaka till skolan. Nog för att skolan är bland det skabbigaste i hus väg som någonsin existerat, men lite nostalgisk blev jag. Idrottslärare verkar liksom sjukgymnast vara ett ganska roligt yrke, jag vet dock inte om jag skulle klara av att hantera de mindre ambitiösa eleverna.

Träningen idag bestod av 25minuter snöpulslöpning på en av de tråkigaste kartorna som finns, men jag är inte den som klagar. Jag är tvärt om överlycklig bara av faktumet att jag inte hade ont i mina benhinnor. Karta (jag har piffat till den lite i ocad, tog bort alla stigar vägar och hyggen, i ett försök att göra kartan lite mindre tråkig).

Jag sitter och tittar på ”På spåret”, det är framförallt pinsamt för att jag inte kan särskilt mycket. Äh, jag får titta på reprisen imorgon så får man lite bättre självförtroende. Imorgon så åker jag till Fjällen närmare bestämt Lofsdalen för en vecka av pure skiing.

En reaktion på ”Idrottslärare

  1. sag ju fint ut. sjalv sa ska jag aka till italien |D daligt tagnentbord har pa skavsta, men lycka till med lopningen under veckan, snart sa kan vi springa langpass tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *