Imorgon smäller det

Det man själv inte inser när man inte är skadad är vilket jävla privilegium det är att kunna springa utan att det gör ont och förhoppningsvis så kommer jag kunna göra det imorgon för jag börjar bli jävligt less på mina benhinnor nu. När den här träningssäsongen började så hade jag ett stort överflöd av motivation, motivationen har tyvärr sakta men säkert försvunnit och just nu går jag enbart på vilja…

Jag är egentligen inte särskilt orolig då jag trotts benhinne skadan har tränat på bättre den här vintern än någonsin tidigare, men det börjar kännas tyngre och tyngre för var dag som går utan att jag kan springa. Idag blir det 4 minuters intervaller på testcykel, inte värdens roligaste pass, men det är bara att borra ner huvudet och tänka på den kommande säsongen.

Men imorgon smäller det alltså, inskrivet i planeringen: 20min jogg. Det kan bli hemskt, men det kan också bli alldeles underbart.

2 reaktioner på ”Imorgon smäller det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *