Ingenting är vettigt 03:30

Det som hände i natt känns verkligen inte vettigt och jag tvivlar nästan på att det har hänt, men blodet på min kudde och på badrumsgolvet intygar att det inte bara var en dröm.

Jag vaknar av att jag blöder näsblod, känner hur blodet rinner ner mot hakan. Helvete tänker jag och rusar bort mot badrummet för att stoppa in lite papper i näsan och kunna stoppa blödningen. Jag kommer ihåg att jag stoppade i papper i näsan sen är det tomt. Nästa sak jag kommer ihåg är hur jag vaknar på golvet i badrummet och blir rädd, vart är jag? Inser snart att jag är i badrummet, sätter mig på toalettstolen, känner att jag har riktigt ont i huvudet och känner mig spyfärdig. Sätter på vattenkranen bredvid mig för ta lite kallvatten och ha i pannan. Inser efter en stund att vattnet från vattenkranen inte fortsätter ner i röret utan rakt ner på golvet. Tittar på röret och det visar sig att det har gått av. Kan det ha någonting att göra med min huvudvärk? Frågorna är många. Jag tittar ut över det blodiga golvet samtidigt som jag slänger en blick på min klocka och tänker; ingenting är vettigt 03:30.

5 reaktioner på ”Ingenting är vettigt 03:30

  1. Pingback: Gottland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *