Inte helt som planerat

Jag hade gjort en plan mot SM för att ge mig själv förutsättningar att prestera så bra som möjligt. Men det går inte alltid som man tänkt sig.. Jag har fått göra ändringar i planen, men förhoppningsvis så kommer slutresultat bli minst lika bra ändå.

Förra veckan blev jag sjuk och missade 5-dagars träning och nu när jag precis kommit igång på allvar den här veckan så lyckades jag stuka foten under ett OL-intervallpass. Det kändes surt, men samtidigt så har jag fortfarande gott om tid mot SM, jag får nog dock stå över helgens Lång-DM.

Påväg nedför gulhöjden mot 8:an stukade jag foten.

Jag kan i alla fall träna på trots foten vilket är det viktigaste. Springa i skogen är nog inte det smartaste än, i alla fall inte i full fart. Idag testade jag att köra backintervaller på löpband då det är väldigt skonsamt för fotleden och det funkade fint. Inte den roligaste träningen, men det gör gott för syreupptagningsförmågan!

Trots lite ändringar i planen så känns det riktigt bra mot SM och jag ser verkligen fram emot att visa vad jag går för där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *