Ipswich och Brisbane

Då har vi landat i storstaden Brisbane efter några dagar i förorten Ipswich som var ett riktigt fint ställe. Det blev bland annat ett riktigt fint långpass på cykel upp mot bergen och in i vildmarken. Galet branta backar. Galet rolig cykling. Att få hyra racercyklar två dagar var välbehövligt för mig då jag fick bli av med lite av min cykel-abstinens. Sen var det här ganska många hack bättre än att sitta hemma i lägenheten och trampa på trainern..

Cykling utanför Brisbane
Cykling utanför Brisbane
Lunchstopp under cykelturen
Lunchstopp under cykelturen

I Brisbane så har vi sätt staden på vårt egna lilla sätt: OL på en stadskarta, vilket jag måste påstå är det optimala sättet att se och uppleva en ny stad. Idag har vi avverkat ett vattenlöpnings/simningspass vid Brisbanes konstgjorda badstrand med utsikt över Brisbanes skyskrapor. Även detta slår min vanliga miljö vid den här tiden på året i form av Stadsbadet i Uppsala. Med hästlängder. Vi har det ganska bra här nere.

Vattenlöpning i Brisbane
Vattenlöpning i Brisbane
Elise simmar med fin vy mot Brisbanes centrala delar.
Elise simmar med fin vy mot Brisbanes centrala delar.

Nu blir det några dagar till i Brisbane vi ska bland annat vara med på en OL-träning imorn vilket säkert kommer bli jäkligt kul. På lördag drar vi vidare mot Sunshine Coast där det blir mer surfing!

2 reaktioner på ”Ipswich och Brisbane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *