Italien – so far

Har lyckats lana en dator i en halvtimme fòr 2 euro, har pa hotellet Vienna, i San Martino di Castrozza. Tradlòst internet verkar inte ha kommigt till Italien an.

Resdagen till Italien blev ett helvete fòr mig maste ha atigt nagonting daligt, hade ont i magen och kallsvetttades, vid 12tiden staplade jag in pa hotellet och somnade febrig.

Kande mig till min stora fòrvaning helt okej morgonen hade bara lite magont. Fòrsta etappen av Italienska 5-dagars gick dock at helvete. Bommade ettan lange, sedan tvaan dubbelt sa lange. Sedan kommer magonten tillbaka och jag far jogga i mal. 12min efter..

Fòljde sedan JWOC-sprint pa laktar plats, bra stamning mycket publik. Jerker ledde vid radion och kom in mot stadion och verkade ga mot en seger, nar han plotsligt vander och har glòmt stampla pa en kontroll. Synd att han inte fick visa vem som ar varldens basta junior sprinter.

Idag gick E2 av Italienska 5-dagars av stapeln, battre lopp av mig anda tva min efter. Osregnet gjorde att jag inte orkade titta pa hela JWOC-langen. Horde dock att Bergman vann, kul med en till svensk seger.

Imorgon ar det en sa kallad ”vilodag” da ska jag springa 4:a olika sprinter i 4:a olika byar, kan bara bli roligt.

Nu maste jag sluta. Far se om jag hinner skriva na mer har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *