J-cupen avlsutad

Då var Juniorcupen avslutad för i år, jag var offensiv och jag försvarade min 5:e plats. Kom 4:a på etappen, kände mig bitvis fruktansvärt stark. Få saker är så roliga som att springa masstart när man känner sig stark..

09-10-17 J-cups Final, Falun VARV 1
Bäcken på väg till 5:an där jag tog en simtur

Hade bestämt mig på förhand att jag skulle vara offensiv idag. Började på den vevan direkt genom att vara först till startpunkten. Flöt på bra sedan var först både vid 3:an och 4:an. Sen mot 5:an ska jag passera en stor bäck fastnar, får ta något simtag för att komma upp igen, blir kall blöt och stel. Efter det här springer jag sakta ända till varvningen där jag börjar få upp värmen igen och kroppen börjar komma igång. Och som den kom igång, känner mig sjukt stark hela andra varvet. Sjukt skönt att på stora vägen på väg till trean kunna blåsa om ett helt gäng löpare och gå upp i tät tillsammans med Bejmer och Ohlsson. Springer bra därifrån och in i mål och tror att jag är i tät tillsammans med de tidigare nämnda löparna. Det visar sig dock att Albin och två till haft korta gaffeln på avslutande delen av banan, den gaffeln som jag hade på första varvet och gått om där. Kommer i alla fall i mål som 4:a efter en väl genomförd masstart. Karta, Splits

En reaktion på ”J-cupen avlsutad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *