Jag har tid

Det går inte att ha brottom när man vill bli bra på en idrott. Det går inte att skynda sig i form. Det går inte att stressa fram resultat.

Tid är nyckeln till framgång, sedan handlar det om att utnyttja den på bästa möjliga sätt. Jag hade inte nog med tid till att ta mig tillbaka på allvar den här säsongen, jag stressade till Lång-SM och lyckades där uppbåda den hyfsad form, men till priset av en ny skada och sjukdom. Jag har nu återigen ont i halsen, sjukdommen har inte helt släppt greppet om mig.

Nu ska jag bara se till att bli helt skadefri och frisk så kommer jag ha gått om tid på mig tills nästa säsong. Den här gången ska jag ha tålamod, för jag är inte orolig att jag inte kommer hinna nå en ny nivå tills nästa säsong. Det är ju ändå 226 dagar tills Nordiska Mästerskapen drar igång.

En reaktion på ”Jag har tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *