Jag hatar monopol

Jävla skit.. Jävla skit. Hur kul är det när man har hotel i flera serier å pengar å hela köret och man går mot en klockren seger. Sen så helt plötsligt från ingenstans så lyckas jag gå på normalstorg tre gånger i rad och blir ruinerad. Villket världelöst jävla spel enbart tur, jag ska alldrig spela monopol igen…

Oj. vad sur jag blev för att förlora ett jävla turspel.

Förutom att det går åt helvete med monopol så rullar allt på helt okej, jag är på mitt sommarställe på Hasslö som är en liten ö i den blekingska skärgården. Idag så sprang jag elitseriebanan i ronneby från elitserien i våras, det gick ganska bra jag hade 43, Peter Öberg vann på 33. Dom springer inte lite fort dom bästa, men det var vår när han sprang och inte en massa jobbiga löv överallt och dessutom hade han kontroller.

Det finns inte särskilt mycket att göra på den här lilla ön så de senaste dagarna har jag ängnat mig åt att rita en karta the old fashion way på ett blankt papper och utan tekniska hjälpmedel. Det spänande resultatet av mitt kartritande kanske jag kommer lägga upp här senare. Peace out!