Jag sover med halvt uppdragna långkalsonger

Idrottare har så länge idrotten har existerat gjort närmast absurda saker för att utvecklas i sin idrott. En idrottare som tog det här till sin spets var skid-legenden Gunde Svan. Som bland annat undersökte vilken sorts handduk som hade bäst uppsugningsförmåga, enbart för att slösa så lite energi som möjligt på torkmomentet. Nu kanske ni tror att jag för att ta det här ett steg längre har bestämt mig för att sluta duscha. Det vore rätt schyst. För mig. Inte för min omgivning.

Det jag tänkte berätta i det här inlägget var i alla fall att jag nu är motiverad till 300% igen, det var nog bara lite pure orienteering som jag behövde, nu gör jag allt för att benhinnorna ska bli bra och allt för att jag ska utvecklas som orienterare. Bland annat så sover jag med långkalsonger halvt uppdragna för att mina benhinnor ska ha det varmt och gosigt.

Ikväll är det HB för hela slanten, inte hembränt, Hockey -bockey.

En reaktion på ”Jag sover med halvt uppdragna långkalsonger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *