Jag tar mig i kragen

Min filosofi är som bekant att några spelningar av Thåströms Fanfanfan får räcka som självömkan sen får man ta sig i kragen och göra någonting åt situationen. True story.

Så igår kväll gjorde jag mina första excentriskaenbensbenböj (det är sådanna jag ska göra i 12 veckor). På sätt och vis så gillar jag den här rehabträningen för den gör ont, förbannat ont, framförallt av trötthet i lårmuskeln, men lite i knät också. Tror att jag kommer ha nytta av den här träningen i min löpning när jag väl kommer tillbaka. Är uppe i 90st benböj nu (på ena benet, gör på båda för att inte bli snedtränad). 12 veckor är 84 dagar,ska försöka göra i åtminstonde 5000 benböj under den tidsperioden. Om jag aldrig kommer att komma tillbaka till ordentlig träning och tävling igen så ska jag i alla fall ha gjort allt jag kan. Det går liksom inte att göra så mycket mer än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *