Jag vill vara förbannad

Vaknade av att min hals gav mig meddelandet att jag stannar och sover i sängen idag. Trist att bli sjuk, men det som framförallt var synd var att jag missade OLGY:s träningsdag i underbara Hälsingland. Grejen är den att annars så spelar det inte så stor roll att jag blev sjuk, jag menar jag kan ju inte direkt träna på allvar, jag har ju inte direkt någon form att tappa. Vilket suger, jag vill vara förbannad över att jag är sjuk, jag vill att det ska kännas som att världen går under när halsen börjar göra ont. Så är det helt enkelt inte nu och det suger.

Har tryckt i mig ca ca 10 000% av den rekomenderade dagsransonen av C-vitamin, så jag hoppas att jag är frisk imorgon. För då är breakfast clubs största möte någonsin inplanerat, det vill jag inte missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *