Jubileumsdubbeln efter en bra träningsvecka

Idag fick jag återigen göra det jag tycker så mycket om nämligen springa medeldistans-orientering. Järla arrangerade jubileumsdubbeln i riktigt fin terräng. Jag var på förhand beredd på att benen inte skulle vara helt pigga efter en tuff och bra träningsvecka. Fick mycket riktigt slita tungt fysiskt och blev fort stum i alla branta backarna, men tekniken funkade riktigt bra. Det räckte till en 4:e plats i ganska bra konkurrens. Nöjd med loppet och framförallt så blev det en riktigt bra genomkörare. Ser fram emot Silva League om två veckor i Luleå innan det ska jag släppa upp träningen och då förhoppningsvis få betalt för att jag har slitna ben nu. Först väntar dock ännu en vecka med relativt hård träning. Karta och resultat.

499

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *