Jukola

Äntligen fick jag vara med i leken på allvar igen och det var helt sjukt kul att få tassa häll i Finland. Jag fick till ett riktigt bra tekniskt lopp sånär på 2st 30s misstag, men många hade problem på min sträcka och jag är väldigt nöjd med hur tekniken fungerade. Fysiskt kände jag mist stark hela vägen och tyvärr var det mest foten som hindrade mig från att springa ännu fortare, foten gör precis som jag trodde ont nu efteråt också. Men hur som helst så var det grymt kul at få vara med igen och bidra till RBK:s lag under en stor stafett. Trots att farten inte kändes som den allra snabbaste så gjorde jag väldigt bra ifrån mig jämfört med de andra på sträckan, blev 10:e på sträckan och lyckades ta in tid på täten. Gött att känna att jag är nästan där jag vill vara, bara foten börjar fungera igen.. Karta med gps-rutt.

577

För laget gick det tyvärr inte så bra med en 60:e plats, några i laget hade inte sina bästa dag, men jag tycker ändå att det fanns en hel del positivt att ta med sig från årets Jukola för RBK. Framförallt att Jeppe och Figge levererade helt magiska sträckor, sjukt imponerad av de grabbarna och håller de samma form mot nästa år och Jerker och jag är helt tillbaka från våra skadeproblem så kan det bli riktigt bra för oss på Jukola 2016!

Kika in på Figges blogg om du vill läsa mer om hans grymma innsats!

Jukola är en mäktig stafett, har ni missat den här videon från årets start så titta in den:

Nu framöver är fokus enbart på att få foten att bli helt bra igen och det ska få ta den tiden det vill. Är det någonting som står klart efter helgen så är det i alla fall att jag vill tillbaka och få uppleva fler tävlingar som Jukola.

2 reaktioner på ”Jukola

  1. Det var härligt att se dig tillbaka i gott slag efter ett inte allt för kul utgångsläge lång väntan så gör du ett lopp av yttersta världsklass!
    Hoppas du får ordning på foten och den dagen vet jag att du kommer att leverera…
    Hörs Stefan L

  2. Jag håller med Stefan. Det ser ut som Rehns BK har ett världslag under utveckling, håll i det här nu grabbar så är ni snart med i tätstriden på både 10Mila och Jukola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *