Jul

Är hemma efter att ha spenderat helgen hos min käre i Os, en härlig helg. Vi firade en tidig julafton tillsammans och han även med att träna en hel del. Kan till min glädje summera upp min första vettiga träningsvecka på ett bra tag och trots lite känningar i en häl så ser jag fram emot att äntligen få lite kontinuitet i träningen.

Ett av passen vi körde var det berömda motbakkelöpet Stoltzekleiven Opp. Ett tipps för de som inte har sprungit uppför verdens brattaste bakke så gör det inte som pass nummer 2. Gärna inte heller ouppvärmd. Det gör ont. Sprang in på 11.35 en bit ifrån Jon Tvedts sjuka rekord på 8.13 . Kan skylla lite på de dåliga väderförhållanden då snön kom till Bergen under helgen och gjorde det lite halt. Fast snön gjorde om möjligt utsikten från toppen ännu finare:

Utsikt utöver Bergen från Stoltzekleiven.

Det var jobbigt att åka hem från Bergen idag, men något som gör att det känns bättre är att det faktiskt är jul nu. Har fått jullov från skolan eller tentaperiod om man så vill kalla det. Föredrar nog att kalla det jullov. Så imorgon tänkte jag åka hem till Bollnäs för att spendera julen där. Förhoppningsvis så väntar många fina träningspass i hälsingeskogarna, sen får jag försöka klämma in en del fysiologiplugg också. Sjukt gött med jul i alla fall.

Avslutar inlägget med ännu en Coldplay låt här på bloggen. En jullåt för att det passar sig fint med inlägget och en coldplay låt för att jag råkar ha fått tag på biljetter till Coldplay på Stockholms Stadion till i sommar. Det är något att se fram emot..

2 reaktioner på ”Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *